M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Swix Sport velger Christian Berner AS som leverandør av 12 nye prosesstanker til sin nye fabrikk

2015-02-24

Det er med stor glede Christian Berner AS har inngått avtale om levering av utstyr til Swix Sports nye fabrikk på Lillehammer. Fabrikken er under bygging og skal stå ferdig i løpet av sommeren 2015.Totalt er hele anlegget på 9600 kvm.

«Christian Berner ble valgt etter tøffe sluttforhandlinger med to aktører vi så på som de beste hva angikk kvalitet/løsninger/pris. I forhandlingene fikk jeg en god følelse for at det virkelig betydde noe for Christian Berner å samarbeide med Swix. Det er viktig for oss å ha partnere som virkelig ønsker et samarbeid. Det betyr antagelig at Christian Berner gjør hva de kan for at dette skal bli topp, noe vi virkelig ønsker. Vi setter store krav til oss selv og da naturligvis til våre samarbeidspartnere. Christian Berner har gode referanser og vi ser på dem som en solid aktør i dette markedet. Vi ser frem til å løfte produksjonskvaliteten i vår voksproduksjon gjennom dette, vi ønsker å være nummer en i vårt segment og det krever hard jobbing og godt utstyr. Gjennom vår nye fabrikk får vi muligheten til å realisere noen ”drømmer” som vi mener vil gi oss enda bedre produkter i sluttenden», sier Torbjørn Haugen, driftssjef hos Swix Sport.

Oppdraget har en ordreverdi på ca. NOK 2.300.000,- for Christian Berner AS.

Prosesstankene skal benyttes til produksjon av smøreproduktene tørrvoks, klister og glider.

Swix Sport AS er en moderne globalisert bedrift som kan se tilbake på mer enn 70 aktive og nyskapende år. De finnes overalt hvor det drives skisport og er en av skiindustriens sterkeste merkevarer. Swix er blitt en del av den norske folkesjela, for mange selve symbolet på skiløping, og selges i mer enn 30 land.

Christian Berner AS har tilsvarende lang erfaring med levering av prosess- og produksjonsutstyr. Dette bidrar til teknisk gode og kostnadseffektive løsninger.

For ytterligere informasjon kontakt:
Stefan Arfvedahl, avdelingsleder prosessutstyr/væsketeknikk Christian Berner AS
telefon 23 34 84 40
e-post: stefan.arfvedahl@christianberner.com
www.christianberner.no

TopContent: Link (8183)
Default.Master