M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Berner Tech Trade representerer GEA Pharma Systems på det Nordiske markedet

2011-03-09

Christian Berner Tech Trade har nylig inngått en  avtale med GEA Pharma Systems, en ledende global leverandør av utstyr for legemiddelsproduksjon, for å representere deres teknikk i Sverige och Norge. Denne avtalen sikrer en viktig markedskanal  for GEA Pharma Systems og forventes å gi en kraftig positiv effekt på bedriftens vekst  på markedet.

 

  granulering-torkning

 

Christian Berner Tech Trade er en av Nordens ledende leverandører av prosess- og forpakningsutstyr for legemiddelsindustrien. Den familieeide bedriften har representert ledende Europeiske produsenter siden 1897 og har lenge samarbeidet  med GEA-konsernet.

 

Frans K.A. Maas, Vice President Salg og Markedsføring for GEA Pharma Systems bekrefter at avtalen er gode nyheter for deres kunder. “Denne avtalen tilbyr et utmerket servicenettverk som gjør at vi kan reagere raskere på våre kunders krav om service og tilbud av markedsledende teknikker for dosering i fast form.

 

Bo Söderqvist, VD i Christian Berner Tech Trade sier “Dette nye produktområdet passer godt inn i vår strategi om å vokse innen legemiddelsindustrien og  vi ser fram til å kunne presentere disse utprøvede og markedsledende teknikker”.

 

Avtalen omfatter salg og service av utstyr for granulering og tørking fra Aeromatic-Fielder™ og Collette™, pelleterings- og coatingsteknik fra Aeromatic-Fielder™ inkludert NICA™ System samt teknikker for innesluttet   håndtering fra Buck®.

 

Christian Berner Tech Trade har i mange år representert GEA Niro Spraytørker for legemiddels-applikasjoner. Samtlige produkter er markedsledende innen sine respektive områder.

 

For mer informasjon om produktene, kontakt 

John Samuelsen

Tel +47 23348421

john.samuelsen@christianberner.com

TopContent: Link (8183)
Default.Master