M.M: ProductBasePageTemplate
ProductBasePageTemplate

A-SAFE Traffic iFlex

A-SAFE Traffic iFlex påkjøringsvern for dirigering av industritrafikk

Traffic iFlex påkjøringsvern er utviklet for å beskytte mennesker, konstruksjoner samt maskiner og installasjoner mot kollisjoner fra rullende materiell.

iFlex påkjøringsvern er solide, langlivede og synes godt. Takket være den fleksible konstruksjonen demper de slag, gjenoppretter sin form og forhindrer også skader på gulv. iFlex påkjøringsvern er kostnadseffektive: ingen dyre utskiftningskostnader og ingen reparasjonskostnader etter skader på gulv eller hyller. Produktene holder seg pene i år etter år, de skrapes ikke opp og trenger ikke en gang å males takket være at de er gjennomfargede. Produktene er også hygieniske og enkle å holde rene.

Takket være modulene er produktene enkle å montere og de kan modifiseres og gjenbrukes. De innovative festedelene på påkjøringsvernet muliggjør mange former for feste og de kan utmerket tilpasses eksisterende lokaler.

Markedets mest solide iFlex Traffic påkjøringsvern dirigerer funksjonene ved produksjonsanlegget, optimerer produktiviteten og forebygger ulykker. Påkjøringsvernene leveres i en lav og en høy versjon samt i en iFlex Traffic+ -versjon, hvor den mer robuste nedre delen beskytter mot kollisjoner fra maskiner og den lettere øvre delen dirigerer fotgjengertrafikken.

Produktene er testet og verifisert av TÜV.

TopContent: Supplier (32318657)
Default.Master